Леблебия Дани печена 70г
Състав: пшенично брашно 0.8%, леблебия 97%, сол 2.2%
Нахутът, печен често се нарича леблебия,е растение от семейство Бобови.Ядките на нахута, подобно на повечето бобови растения, са добър източник на белтъчини (протеини) – около 20% от сухото съдържание, необходими на организма за клетъчното възстановяване. Изобилието от витамин Е укрепва имунитета, предпазва сърцето и поддържа здрави кожата и косата. Той съдържа и цинк, който подобрява функциите на имунната система и тимуса.Съдържанието на мазнини е ниско в сравнение с други ядки.
Състав: пшенично брашно 0.8%, леблебия 97%, сол 2.2%
Нахутът, печен често се нарича леблебия,е растение от семейство Бобови.Ядките на нахута, подобно на повечето бобови растения, са добър източник на белтъчини (протеини) – около 20% от сухото съдържание, необходими на организма за клетъчното възстановяване. Изобилието от витамин Е укрепва имунитета, предпазва сърцето и поддържа здрави кожата и косата. Той съдържа и цинк, който подобрява функциите на имунната система и тимуса.Съдържанието на мазнини е ниско в сравнение с други ядки.