• +359894490145  +359894490144
  • support@zasiti.bg
  • Доставка: всеки ден от 10:00 до 21:00 часа

Тук може да проверите свободните часове за доставка в реално време. Можете да резервирате предварително часови диапазон, преди да изберете продукти от нашият магазин. Системата автоматично ще запомни Вашият избор.

Или, можете да направите това по-късно, след като добавите своите продукти в количката и при завършване на поръчката изберете желания от Вас часови диапазон за доставка.

Кога мога да получа доставката ?

Zasiti.bg има мисия да доставя твоите хранителни стоки и продукти за дома навреме, в посочен от теб часови слот. Извършваме доставките в удобно за теб време, всеки ден между часовете 10:00 и 21:00. Доставката над 20 лв. в избран часови слот е безплатна, а при експресна поръчка до 1 час цената е 2.99 лв.

* Важно! В случай, че някои от часовите слотове за деня не се виждат при финализиране на поръчката ти, това означава, че конкретните слотове са заети.

За да доставим твоята поръчка навреме е необходимо да планираме добре всички поръчки за деня, съответно при максимална натовареност на конкретен слот, той не се показва за конкретния ден.

Каква е цената за доставка ?

Твоята поръчка ще бъде доставена от нашите усмихнати доставчици, които ще свършат тежката работа и ще донесат покупките ти до твоята врата. Автомобилите на Zasiti.bg са специално оборудвани с хладилни отделения с цел да запазим свежестта и качеството на продуктите.

Минимална стойност на поръчка: 20 лв.

Важно!  При поръчки с тегло над 30 кг се начислява такса за превишено тегло.Допълнителната цена е по 0,20 лв. на килограм за цялото тегло при поръчки над 30 кг.