• +359894490145  +359894490144
  • support@zasiti.bg
  • Доставка: всеки ден от 10:00 до 21:00 часа

Тук можете да проверите свободните часове за доставка в реално време. Можете да резервирате предварително часови диапазон, преди да изберете продукти от нашият магазин. Системата автоматично ще запомни Вашия избор.

Или, можете да направите това по-късно, след като добавите своите продукти в количката и при завършване на поръчката изберете желания от Вас часови диапазон за доставка.

Кога мога да получа доставката ?

Zasiti.bg има мисия да доставя Вашите хранителни стоки и продукти за дома навреме, в посочен от Вас часови слот. Извършваме доставките в удобно за Вас време, всеки ден между часовете 10:00 и 21:00. Доставката над 30 лв. в избран часови слот е безплатна, а при експресна поръчка до 1 час цената е 4.99 лв.

* Важно! В случай, че някои от часовите слотове за деня не се виждат при финализиране на поръчката Ви, това означава, че конкретните слотове са заети.

За да доставим Вашата поръчка навреме е необходимо да планираме добре всички поръчки за деня, съответно при максимална натовареност на конкретен слот, той не се показва.

Каква е цената за доставка ?

Вашата поръчка ще бъде доставена от нашите усмихнати доставчици, които ще свършат тежката работа и ще донесат покупките Ви до Вашата врата. Автомобилите на Zasiti.bg са специално оборудвани с хладилни отделения с цел да запазим свежестта и качеството на продуктите.

Уважаеми клиенти, снимките на продуктите са с информативен характер, като могат да бъдат променени от производителя без предизвестие.

Минимална стойност на поръчка в рамките на град Варна (с изкючение на кв.Апарухово и кв.Галата): 30лв

Минимална стойност на поръчка в зоните: к.к.Златни пясъци, с.Куманово, с.Звездица, с.Езерово, с.Казашко, гр.Аксаково, с.Тополи, с.Здравец, Паша Дере, м-ст Боровец, м-ст Ален Мак, ул.“Южен залив“, кв.Аспарухово, кв.Галата: 80лв

Важно!  Уважаеми клиенти, спрямо обема на покупките, персоналът  ще използва найлонови торби, които ще бъдат маркирани към Bашата поръчка. Цената на 1бр – 0,20лв.