• +359894490145  +359894490144
  • support@zasiti.bg
  • Доставка: всеки ден от 10:00 до 21:00 часа
Доставка на продукти от zasiti.bg

Всички поръчки се доставят с хладилни автомобили, регистрирани в БАБХ
(Българска Агенция по Безопасност на Храните)

Кога мога да получа доставката ?

Zasiti.bg има мисия да доставя твоите хранителни стоки и продукти за дома навреме, в посочен от теб часови слот. Извършваме доставките в удобно за теб време, всеки ден между часовете 10:00 и 21:00. Доставката над 30 лв. в избран часови слот е безплатна, а при експресна поръчка до 1 час цената е 4.99 лв.

* Важно! В случай, че някои от часовите слотове за деня не се виждат при финализиране на поръчката ти, това означава, че конкретните слотове са заети.

За да доставим твоята поръчка навреме е необходимо да планираме добре всички поръчки за деня, съответно при максимална натовареност на конкретен слот, той не се показва за конкретния ден.

Каква е цената за доставка ?

Уважаеми клиенти, снимките на продуктите са с информативен характер, като могат да бъдат променени от производителя без предизвестие.

Твоята поръчка ще бъде доставена от нашите усмихнати доставчици, които ще свършат тежката работа и ще донесат покупките ти до твоята врата. Автомобилите на Zasiti.bg са специално оборудвани с хладилни отделения с цел да запазим свежестта и качеството на продуктите.

Минимална стойност на поръчка в рамките на града: 30лв

Минимална стойност на поръчка в зоните: к.к. Златни пясъци, с.Куманово, с.Звездица, с.Езерово, с.Казашко, гр.Аксаково, с.Тополи, с.Здравец, Паша Дере, м-ст Боровец, м-ст Ален Мак, кв.Галата,ул.“Южен залив“: 80лв

Важно! Уважаеми клиенти, спрямо обема на покупките, персоналът  ще използва найлонови торби, които ще бъдат маркирани към Bашата поръчка. Цената на 1бр – 0,20лв.

Продължи пазаруването